Помогни за реализирането на "Парк Мизия".

За повече подробности тук.

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Error
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 221
Tuesday, 07 February 2017 18:59

Училище „Св. Св.Кирил и Методий“ - село Коиловци отново отваря врати - виртуално

Written by 
Rate this item
(0 votes)

Уважаеми жители и приятели на село Коиловци. Бихме искали да ви уведомим, че училище „Св. Св.Кирил и Методий“ - село Коиловци отново отваря врати, но този път виртуално. Това става възможно чрез Образователен сайт №1 на България - Уча.се". Той дава възможност на всеки желаещ да се абонира за сайта и да се обучава чрез видео уроци и упражнения независимо къде е по света".Български език и литература, математика, география, химия, физика, биология, информационни технологии английски, френски, немски, испански, руски, китайски език.

Коиловци стартира свой пилотен проект с цел подпомагане в обучението на учениците от закритото училище. За целта всеки, който желае може да се запише в проекта за да получи пълен достъп до иновативното им обучение.

„Уча.се“ е образователен сайт, който има за цел да подобри образованието, като пресъздаде уроците за училище на разбираем и интересен език. Със своите над 8 000 видео урока и упражнения, сайтът помага на всички ученици от 1. до 12. клас да се мотивират, да повишат успеха си, да се развиват в собствено индивидуално темпо, да се забавляват и да имат повече свободно време. Едни от най-добрите учители в България повярваха в каузата, включиха се в екипа ни и повече от 4 години ежедневно работят за създаването на нови видео уроци и упражнения. Сайтът помага на хиляди родители в България, защото спестяват време и усилия да обясняват уроците на своите деца, както и средства от частни уроци. Децата усвояват всичкo важно от урока, представено на езика и в средата, където те искат да бъдат и прекарват времето си - интернет.

Видео уроците следват стриктно програмата на МОН и са подходящи за подготовка за матури, външно оценяване, кандидатстудентски и кандидатгимназиални изпити. С “Уча.се” родителите могат лесно и визуално да обяснят уроците за училище и да им остане достатъчно време да бъдат ментор за децата си – като им помагат да се развиват в различни области и да прекарвате повече свободно време заедно.

От друга страна, при самоподготовка от страна на детето, родителят има възможност всяка седмица да получава седмичен отчет за дейността на своето дете в сайта. Прилагаме кратки видео клипове за:

Уча.се

Човек и общество

Корен квадратен

Препинателните знаци

Литература за 10 клас

Скорост

Всичко започва с … големия взрив

История

Въздух

Тъй като все пак този уеб сайт трябва да се самоиздържа и да създава ново съдържание достъп да пълният ресурс ще е платен, като очакваната месечна цена ще е не повече от 5 лв. Тъй като този вид група е все още непозната за тях и сме пилотен проект реално ще получим цялостна оферта след като разберат какъв ще бъде интереса на хората от Коиловци. Абонамента ще се събира в НЧ“Христо Ботев-27“ с.Коиловци. За повече информация на ученици и родители организираме среща на 08.02.17г от 10.30часа в Читалището. Моля всички, които желаят да присъстват да се обадят на тел. 0885109111 до 09.00часа на 8 февруари.
Моля изпращайте на имейл This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. желанието си да се включите в достъпа до обучението, а за въпроси пишете в групата на село Коиловци във фейсбук. Срокът за сформиране на обща група е 20.02.2017г.

Договорката ни с ucha.se e всеки, който се запише да получи достъп до целия ресур на ucha.se преди да е заплатил достъпа си. Така той ще е сигурен, че услугата работи и му допада.

Read 10323 times Last modified on Thursday, 09 February 2017 17:42